1st WORLD CHILDREN TAEKWONDO CHAMPIONSHIPS

Materializarea intentiilor si programelor propuse in anul anterior nu a intarziat sa apara de cum au mijit zorii anului 2013. Astfel cu ocazia participarii la prima editie a Campionatului Mondial pentru Copii (World Children Taekwondo Championships) Germania 4-5 Februarie 2013, trei dintre cei mai titrati sportivi ai categ. de varsta copii componenti ai C.S. ILYO Bistrita si C.S. DAS-TKD Iasi au avut o foarte buna prestatie obtinand urmatoarele rezultate;

Stefanutiu Robert            Locul  III Kyeorugi si Locul III Poomsae

Riti Razvan                       Locul  I  Kyeorugi

Guzga Teodor Mario      Locul II Kyeorugi

Sportivii  au fost condusi la suprafata de catre tehnicienii  Muti Marius si Nedelcu Razvan  antrenori de o foarte buna calificare ce au participat activ la toate Seminariile Nationale de specializare continua, fapt dovedit prin calitatea prestatiei tinerilor sportivi cu acesta ocazie.

Este de reamintit ca antrenorul Muti Marius este primul tehnician ce a participat cu suportul financiar si logistic al federatiei conform propunerii Consiliului Director la un curs international de specializare organizat de catre Kukkiwon in vara anului  2012, fapt ce apreciem ca a contribuit la obtinerea performantelor  mai sus mentionate.

Avand in vedere perspectiva Jocurilor Olimpice ce urmeaza sa se desfasoare 2020 credem ca incurajarea participarii sportivilor tineri la competiile sportive internationale si obtinerea de performante cu aceasta ocazie,  este o prioritate ce trebuie urmarita sistematic ca mecanism de selectie si consolidare a experientei competitionale.

Dragi sportivi ce ati reprezentat Romania la acest concurs  si in mod special celor care au obtinut si rezultate notabile, FELICITARI !