BANII PE INTELESUL COPIILOR

Educatia tinerei generatii este si trebuie sa ramana in atentia noastra ca o problema de esenta privind formarea acesteia. Provocarile viitoare ce stau exclusiv ancorate in modelul financiar ce va fi aplicat necesita o cunoastere vremelnica a mijloacelor de baza ale sistemului monetar cat si regulile dupa care se stabilesc valorile acestora si implicit formule matematice ce pot fi aplicate pentru realizarea unor cheltuieli si economii.

Federatia noastra detine, prin excelenta competenta formativa si astfel obligatia de a sustine si promova prin mijloace specifice in cadrul activitatilor sale, programe ce contribuie la cresterea conditiei moral-volitive si emotionala a tinerilor sportivi in planuri diverse.

Sub aceasta premiza am achiesat la initiativa doamnei Golosoiu Ligia Georgescu si impreuna am putut aduce in atentia si spre cunostinta tinerilor sportivi participanti la Seminarul Tehnic National de vara SOVATA 2013, teme si date privind banii fie acestia in monede, bancnote, cec sau creditcard. Cele cateva lucrari realizate de catre autoarea programului “BANII PE INTELESUL COPIILOR”, au fost apreciate de copii si citite cu atentie pentru a face fata concursului ce a urmat primei zile de prezentare.

Drept urmare, la intrebarile formulate de organizatori pe baza celor invatate tinerii sportivi au raspuns la obiect si astfel au fost premiati cu diferite materiale sportive specifice.

Apreciem prin prezenta numeroasa si nivelul raspunsurilor, faptul ca alaturi de doamna Georgescu am reusit sa diseminam un bun motiv sportivilor prezenti cat si celor de la cluburile ce au intrat ulterior in posesia lucrarilor si a impresiilor colegilor lor, de a se apropia de logica si matematica dar mai ales de functiunea acestora in virtutea intelegerii asupra modului in care se economisesc sau cheltuiesc BANII.

Cu voia lui Dumnezeu si sanatate pe care o dorim tuturor, vom continua sa fim alaturi de tinerii nostri sportivi cu obiectivul de a zidi alaturi de celelalte structuri formativ-educative la constructia unei noi generatii ce ar putea sa faca fata noilor provocari tehnologice si financiare.

Cu prietenie.

Federatia Romana Taekwondo WTF