SUCCES INTERNATIONAL

In ton cu recentul succes obtinut la Calificarile Olimpice de la Taipei, va prezentam o alta stire binevenita, de data aceasta, din insorita Spanie, unde sportivul Andrei Postovaru, legitimat la Asociatia Sportiva Bushido Taekwondo Club, a reusit o performanta notabila, obtinand locul 3 la Campionatul Oficial Absolut de Tehnica al Madridului, editia 2014.

Competitia este una dintre cele mai solicitante din Spania, tara cu traditie in Taekwondo-ul mondial, performanta fiind cu atat mai laudabila incat diferenta intre primele trei locuri ale podiumului a fost extrem de mica.

Tanarul sportiv se pregateste totodata pentru examenul de obtinere a celui de-al doilea Poom. Alaturi de bunele rezultate sportive, Andrei are si rezultate foarte bune la invatatura, fiind foarte apreciat in mediul scolar si al comunitatii.

Acest tanar, ca si altii ce au fost nevoiti sa emigreze alaturi de parintii lor pentru o sansa in plus, sunt cu adevarat reprezentativi si valorosi pentru natiunea noastra. Sunt noii nostri ambasadori, cei ce arata unei lumi intregi ca romanii sunt bravi, inteligenti si educati, ca Romania are viitor.

Prin prisma rezultatelor obtinute in viata sportiva si scolara a tinerilor practicanti se dovedeste ca alaturi de implicarea familiei, un rol important in formarea lor il are si alegerea practicarii disciplinei sportive olimpice Taekwondo WTF. Astfel, scoala romanesca de Taekwondo WTF reprezentata cu succes in ultimul deceniu de catre A.S. Bushido TKD Club a contribuit pozitiv la dezvoltarea multilaterala a individului si astfel la imbunatatirea mediului social national si international, in concursul cu strategia federatiei si aspiratiile nationale.

Uram mult succes in continuare tuturor romanilor oriunde s-ar afla ei.

Cu drag.

FR Tkd WTF

Salutam reusita lui Andrei si ii uram sa obtina in continuare performante care sa ii aduca mandrie si lui si Romaniei