SAFE SPORT!

In aceasta toamna, Federatia Romana de Taekwondo WTF s-a alaturat eforturilor Comitetului Olimpic International de promovare a campaniilor destinate inlaturarii abuzurilor sexuale din sport si de promovare a imaginii sanatoase a sportivilor de performanta.

Nenumaratele campanii initiate si sustinute de Federatia Romana de Taekwondo WTF printre care si “Drugs Kill People” sau “Fetele Evei”, destinate inlaturarii consumului de droguri si educatia tinerilor cu privire la pericolele prezentate de acestea si combaterea abuzurilor de orice fel impotriva femeilor au reprezentat o carte de vizita impresionanta si au dat viata acestei colaborari importante cu CIO.

Aceasta prima prezenta a materialelor informative la evenimentele de Taekwondo, in cadrul Campionatului European de Taekwondo WTF Under 21, desfasurat la Innsbruck in luna Septembrie s-a dovedit a fi una de bun augur, membrii forului European de Taekwondo salutand initiativa si promitand ca aceasta va primi toata sustinerea si pentru urmatoarele evenimente de marca.

Tinerii sportivi, oficialii dar si spectatorii ce au trecut pe la standul Safe Sport au putut urmari materiale video si audio, exemple sau testimoniale ale unor sportivi de elita si s-au putut informa din pliantele prezentate la stand.

Pentru persoanele ce doresc sa afle mai multe despre aceste campanii, situl Federatiei are cele doua prezentari incluse in stirile adaugate anterior impreuna cu toate informatia pusa la dispozitie de catre Comitetul International Olimpic