CUPA ROMANIEI, EDITIA 2014

In perioada sfarsitului de saptamana ce s-a consemnat intre 25 si 26 Octombrie 2014, Brasovul a fost gazda celui mai mare eveniment sportiv din calendarul national Taekwondo WTF, Cupa Romaniei.

Competitia a avut la start un numar de peste 500 de sportivi de la mai mult de 30 de cluburi de pe intreg teritoriul tarii.

Influenta recentelor deplasari numeroase in strainatate a sportivilor reprezentativi pentru cluburi s-a simtit puternic, evenimentul avand un accent puternic pe tehnicitate si executii complexe. Campionatul Balcanic unde Romania a avut o delegatie de aproximativ 50 de sportivi este cel mai bun exemplu pentru aceasta situatie.

Cupa Romaniei a reprezentat un moment special pentru Cluburile Sportive Koryo Slatina, Forta Cluj-Napoca, CS Kwan si Xploziv Taekwondo Team, ce au primit din partea Federatiei Romane de Taekwondo WTF, prin programul Dezvoltare-Promovare, cate o suprafara competitionala, tip puzzle de 8 x 8 metri patrati respectiv 6 x 6 metri patrati.

Dorim sa multumim gazdelor de la Clubul Sportiv Red Linx Brasov pentru modul in care s-au achitat de responsabilitatile legate de eveniment si speram sa revenim si in viitor la Brasov, in numar cat mai mare.

Felicitari tuturor cluburilor.