SEMINARUL “SPIRIT SPORTIV SI EDUCATIE IN TAEKWONDO”

Brasovul a fost gazda ultimului eveniment oficial din calendarul Taekwondo WTF National pe anul 2014.

Seminarul de pregatire continua “Spirit Sportiv si Educatie in Taekwondo” desfasurat intre 18 si 21 Decembrie a avut ca scop, atat informarea tehnicienilor si arbitrilor din Taekwondo asupra celor mai noi tehnici si regulamente adoptate la nivel national si international de organismele ce guverneaza aceasta disciplina sportiva olimpica, dar si promovarea in continuare a programelor sustinute de federatie destinate eliminarii consumului de droguri si a abuzului de orice fel din sport si nu numai.

Pentru acestea din urma, Consiliul de lectori format din Coordonatorul cursului, Maestru International Apostol Constantin, Antr. Balan Gheorghe Cristian, Antr. Clipea Sebastian, Antr. Muti Marius, Antr. Dimciu Constantin, Arb. Int. Matei Georgeta si Prof. Dr. Paunescu Catalin a primit cu incantare vizita reprezentantilor ANAD, Claudia Berbecaru si Madalina Cravetz, acestea instiintand la randul lor tehnicienii cu privire la noile modificari ale Codului Mondial Anti-Doping, actiunea facand parte din cadrul campaniei NU DOPAJULUI, adresata sportivilor de nivel national si international, antrenorilor si personalului medical.

O serie de materiale informative au fost predate celor prezenti la seminar, acestea fiind augmentate de prezentari interactive si discutii libere care au oferit cursantilor sansa de a isi finisa cunostintele intr-un mod personalizat si modern.