AUSTRIAN OPEN 2015

Participare modesta pentru noua selectionata a Romaniei de cadeti in cadrul competitiei Austrian Open, desfasurata in zilele de 30 si 31 Mai 2015 la Innsbruck.

Sportivii condusi la suprafata de domnii antrenori Muti Marius si Lucian Ion nu au reusit sa se impuna in felul in care anunta forma buna prin care trec majoritatea dintre acestia.

Nimic nu este insa pierdut, evolutiile predominant bune s-au dovedit a fi insa lipsite de consistenta, unii dintre sportivi reusind sa depaseasca prima runda insa fiind lipsiti de inspiratie in rundele urmatoare.

Aceste aspecte, prezinta staffului Lotului National de Cadeti o serie de inconsistente la care se poate lucra pana la deplasarea catre Campionatul European de Cadeti de la Strasbourg, anul acesta, principalul factor de luat in considerare fiind lipsa increderii sportivilor in abilitatile lor. Lipsa fluiditatii intre componentii noului Lot National de Cadeti este vizibila insa, avem incredere ca o perioada petrecuta in cadrul pregatirii centralizate si evident necesitatea acestui stagiu, inainte de Campionatul European de cadeti, vor transforma selectionata intr-una demna de rezultatele precedente obtinute in acest an.

Desi Innsbruck s-a dovedit a fi iar o nuca prea tare de spart, privim pozitiv catre viitorul apropiat, avand in vizor mai mult acum decat in perioada precedenta, aspectele care, odata imbunatatite, pot duce sportivii Lotului National catre o serie de medalii Europene sau, de ce nu, Mondiale.