CAMPIONATUL EUROPEAN UNDER 21

Romania a devenit oficial tara gazda pentru Campionatul European Under 21 ce urmeaza a se desfasura in luna Noiembrie a acestui an, chiar la Bucuresti.

Romania, prin eforturile Federatiei Romane de Taekwondo WTF, obtine, in fata unor tari cu traditie, organizarea celei de-a IV-a editie a Campionatului European de Taekwondo WTF Under 21

Tara noastra a mai fost gazda unor evenimente sportive continentale de specialitate precum a V-a editie a Campionatului European de Cadeti si a II-a editie a Campionatului European Para-Taekwondo, ambele in anul 2013. Competitiile au fost un real succes administrativ si sportiv, fiind apreciate de intreaga comunitate internationala.

Este de remarcat faptul ca Europeanul de Para-Taekwondo a fost o competitie premiera in tara noastra, fiind prima competitie adresata persoanelor cu dizabilitati ce a fost organizata in Romania dintre toate disciplinele sportive.

Comitetul de Organizare promite un management bun al evenimentului si o organizare competenta si cu aceasta ocazie, pentru gloria si reprezentarea Romaniei la acest nivel prestigios.