CUPA ROMANIEI LA TAEKWONDO WTF, EDITIA A XVI-A

Iata ca si in anul 2015, Cupa Romaniei la Taekwondo WTF ramane competitia cu cei mai multi participanti pe plan national, editia a XVI-a adunand la startul competitiei, mai bine de 500 de sportivi de pe intreg teritoriul tarii.

Gazda noastra in acest an a fost Miercurea-Ciuc si implicit, Clubul Sportiv Phoenix Miercurea-Ciuc, partener al Federatiei Romane de Taekwondo WTF pentru organizarea evenimentului. Le multumim pe aceasta cale pentru sustinerea exemplara si pentru faptul ca au facut intreg colectivul de oficiali cat si intreaga audienta sa se simta primiti cu caldura si bunavoie la Miercurea-Ciuc.

In cadrul evenimentului, a avut loc si o proba speciala, anume, Trialul pentru completarea Lotului National de Taekwondo WTF ce va reprezenta Romania la Campionatul European Under 21 ce urmeaza a se desfasura la Bucuresti, intre 19 si 22 Noiembrie in acest an.

Suntem bucurosi de prezenta numeroasa, asa cum an de an are parte Cupa Romaniei, in special, oferind in acest fel ocazia multor cluburi de a-si verifica sportivii pentru eventualele prezente la Campionatul European de Taekwondo WTF Under 21, respectiv la Campionatul Balcanic de Taekwondo WTF, evenimentul din urma avand loc intre 3 si 5 Decembrie in Serbia.

Va invitam sa accesati sectiunea Galerii Foto accesibila prin butonul Media de pe site, pentru a vedea o serie de instantanee spectaculoase de la acest eveniment.