PRIMA MEDALIE LA UN CAMPIONAT EUROPEAN PE PAMANT ROMANESC!

Vineri seara, cu ocazia celei de-a doua zi a Campionatului European de Taekwondo WTF la Tineret ce se desfasoara intre 19 si 22 Noiembrie 2015 la Complexul Sportiv National “Sala Polivalenta” din Bucuresti, Romania a obtinut prima medalie la un Campionat European castigata pe pamant Romanesc, in era moderna a acestei discipline sportive Olimpice.

Mihaila Malina de la CSA Steaua Taekwondo a depasit adversare din Estonia, Moldova, Lituania si Bulgaria si a ajuns in finala categoriei -53Kg feminin, unde a fost, cu greu, invinsa de catre sportiva Tatiana Kudashova, aceasta din urma reprezentand Rusia.

Romania obtine astfel inca o performanta internationala istorica, fiind la un pas de a o obtine inca de ieri (19.11.2015) atunci cand tinarul sportiv Ovidiu Trifan si el legitimat la CSA Steaua Taekwondo a ratat podiumul pierzand in sferturile de finala in fata unui alt sportiv din Rusia, Mikhail Artamonov. Tot in sferturile de finala s-a oprit si sportiva Suciu Teodora de la Clubul Sportiv Xploziv din Targu Mures.

O scurta analiza arata astfel ca nivelul Taekwondo-ului Romanesc pe plan international isi pastreaza tendinta ascendenta si speram ca urmatoarele doua zile ale evenimentului sa aduca noi bucurii atat delegatiei Romaniei cat intregii noastre tari.