AUR IN BULGARIA!

Inca un mit doborat.

De foarte multi ani, Iranul detine suprematia Taekwondo-ului mondial, astfel reperul de perspectiva, accesul la marea performanta fiind acela de a reusi sa invingi sportivii loturilor Iraniene, insa, expertiza Antrenorului Lotului National de Taekwondo WTF, domnul Constantin Apostol – Maestru International 7 DAN a reusit prin calitatea selectiei si a constructiei planurilor de pregatire a sportivilor sa reconfirme utilitatea acestora, iar Trifan Ovidiu reuseste conform acestor eforturi sa invinga si o face inca intr-o maniera impresionanta.

Continuandu-si seria de succese, Trifan Ovidiu, sportiv legitimat la CSA Steaua Taekwondo, a obtinut inca o medalie de aur, de aceasta data la o competitie internationala de traditie de pe teritoriul Bulgariei, Hereya Open. Acesta a invins oponenti de talie internationala printre care si pe Iranianul Shariati Pedram in finala categoriei Juniori -51Kg, Trifan castigand cu scorul de 17 la 10.

Alaturi de tinarul sportiv, delegatia a obtinut si o medalie de bronz prin Ion Andrei Razvan, care va avea motive de sarbatorire si la intoarcerea acasa, clubul la care acesta este legitimat, CS Reactiv Bucuresti, fiind proaspat castigator al primului loc la Trofeul Bolintin-Vale sustinut tot astazi, 12 Decembrie 2015 in Jud. Giurgiu.