ULTIMUL PAS CATRE RIO!

In aceasta dimineata, delegatia Lotului Olimpic de Taekwondo WTF al Romaniei a facut deplasarea catre Istanbul, acolo unde va incerca sa prinda “trenul” catre Jocurile Olimpice din aceasta vara de la Rio.

In urma celor mai recente rezultate obtinute atat pe plan national cat si international, la fel ca si in campania precedenta de calificari (pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012), Romania are sanse reale de calificare la cel mai mare eveniment sportiv din lume, inspiratia sportivilor pe suprafata fiind mai degraba un argument suplimentar muncii asidue depuse de acestia, atat in mod individual cat si in programul centralizat de pregatire al Lotului Olimpic, decat un atu de baza.

Delegatia Romaniei este condusa de domnul Presedinte al Federatiei Romane de Taekwondo WTF, Maestru International 7 DAN, Constantin Apostol si are in componenta domnii antrenori, Marius Muti si Octavian Bigu, cadru medical fiind Carmen Popa iar sportivi, Amzoiu Robert, Mihaila Malina, Roseanu Claudiu si Bajko Izabella. Acestia sunt insotiti de Trifan Ovidiu, un sportiv de o perspectiva exceptionala pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020, care insa, se afla deja de ceva timp la Lotul National de Taekwondo si are deja dreptul de a fi inscris ca backup (rezerva de urgenta) pentru actualul turneu de calificari.

Avem incredere ca sportivii Lotului Olimpic vor da dovada de maturitate si superioritate tehnico-metodica si vor da totul in speranta calificarii la Jocurile Olimpice, asadar le uram succes.

Hai Romania!