BOTOSANI OPEN SI CAMPIONATUL NATIONAL DE TAEKWONDO WTF, COPII, JUNIORI MICI SI CADETI

Timp de doua zile, Botosani a fost gazda unuia dintre cele mai importante evenimente ale calendarului national competitional, Campionatul National de Taekwondo WTF destinat grupelor de varsta copii, juniori mici si cadeti.

In cele doua zile de competitie (23 si 24 Aprilie) concomitent cu aceasta competitie, a avut loc si Botosani Open, un turneu aflat deja la a V-a editie ce an de an isi propune si reuseste sa creasca atat in popularitate, tehnicitate si spectaculozitate, atat prin proba de kyorugi, cat si prin cea de speed-kick.

Cele doua evenimente au strans, in Sala Polivalenta “Elisabeta Lipa” mai mult de 600 de sportivi precum si circa 300 de oficiali si parinti. Ne bucuram de asemenea interes pentru cele doua competitii, precum si de prezenta unui numar important de sportivi vizati pentru selectia la Lotul National de Cadeti, ce se va lupta pentru aurul European in luna Septembrie la Bucuresti, in cadrul Campionatului European de Taekwondo WTF Cadeti.

La clasa A a CN copii, juniori mici si cadeti, clubul castigator a fost CS Real Taekwondo Botosani, urmat pe podium de CSC Mihail Kogalniceanu si CS Red Linx Brasov iar la clasa A pentru Botosani Open, podiumul a fost format din CS Brilliant Sporting Club Botosani pe locul 3, CSC Mihail Kogalniceanu pe locul 2 si CS Real Taekwondo Botosani pe primul loc.