OVIDIU TRIFAN, PERFORMANTA BINEMERITATA IN GERMANIA!

Periplul performantelor noastre continua, iar epopeea carierei sportivului Trifan Ovidiu mai inregistreaza o noua si binemeritata victorie (medalie de aur), adica Locul 1 la categoria -54Kg Seniori in cadrul competitiei internationale WTF President’s Cup, organizata in Germania la Bonn, in perioada 6 – 10 Aprilie 2016, cu statut tehnic de clasa G2, ce a aliniat la start un numar de 1749 de sportivi si circa 327 de tehnicieni.

Ovidiu, chiar daca nu a implinit inca varsta majoratului, a ales vremelnic optiunea de a lupta in grupa seniorilor, intelegand bine ce implica aceasta decizie, fapt apreciat si aprobat favorabil de structurile tehnice si administrative ale federatiei. Decizie ce nu a intarziat sa aduca si noi performante pentru acesta la categoria de greutate -54Kg seniori.

Dupa ce a incheiat de mai bine de un an etapa junioratului in care a obtinut peste 20 de performante din care amintim ca a acumulat mai bine de 16 medalii de aur, participa cu succes la aceasta competitie invingand clar si detasat. Astfel sportivul nostru a reusit sa doboare inca o data miturile Belgiei, Turciei, Spaniei, Rusiei, Azerbaijanului, toate dintr-o lovitura. Ovidiu este incontestabil in acest moment “copilul nostru de aur”.. un tanar onest, voluntar, curajos, un bun coechipier si o persoana foarte muncitoare, aspecte care ii definesc personalitatea in pragul varstei de 18 ani. Suntem mandri de rezultatul sau si stim sigur  ca de acum inainte, acest sportiv, impreuna cu noii sai colegi de la Lotul National, condusi de domnul Antrenor International, Constantin Apostol, vor duce Romania acolo unde ii este locul la aceasta disciplina sportiva.