CUPA HWARANG SI CAMPIONATUL NATIONAL DE POOMSAE

Pentru a doua data consecutiv, Cupa Hwarang la Taekwondo WTF si Campionatul National de Poomsae s-au desfasurat concomitent in data de 11 Iunie 2016, gazda fiind orasul Odorheiu Secuiesc din Jud. Harghita.

Cupa Hwarang se afla la cea de a doua editie in timp ce Campionatul National de Poomsae la a saptea. Pe langa probele de kyorugi si poomsae, a avut loc si deja traditionalul turneu de speed kick destinat celor mici. Evenimentul s-a bucurat de un numar mare de participanti, circa 350 de la 15 cluburi de pe intreg teritoriul tarii, fiecare punandu-si cunostintele si tehnicile invatate in valoare pentru obtinerea unui rezultat pozitiv si in mod direct si medaliile destinate locurilor 1, 2 si 3.

Conducerea Federatiei Romane de Taekwondo WTF a apreciat ca fiind oportuna organizarea Campionatului National de Poomsae, din nou la Odorheiu Secuiesc, data fiind sustinerea exemplara si comportamentul calduros al gazdelor noastre, Clubul Sportiv Hwarang si va lua cu siguranta in considerare organizarea altor evenimente de marca in aceasta localitate si regiune. La multimim pe aceasta cale atat gazdelor evenimentului cat si tuturor celor prezenti.