GALA ANIVERSARA 40 DE ANI ETU, LA BUCURESTI!

In data de 9 Septembrie 2016 la Bucuresti se va desfasura unul dintre cele mai prestigioase evenimente de pe continentul European, in materie de Taekwondo.

Atunci va avea loc gala celebrarii a 40 de ani de existenta a Uniunii Europene de Taekwondo iar Romania va fi gazda acestui eveniment istoric. Pe langa personalitati ale familiei Europene de Taekwondo, pe pamant Romanesc se vor afla si cativa dintre cei mai titrati sportivi de la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale sau Europene de Taekwondo WTF, fosti sau actuali sportivi de elita, precum Carlo Molfetta, Ana Zaninovic, Gwladys Epangue sau Magomedov Seifula.

Gala aniversara ETU, gazduita in parteneriat cu Federatia Romana de Taekwondo WTF va aduna peste 200 de personalitati marcante din Taekwondo si se anunta ca o seara istorica unde trecutul va intalni prezentul dar si viitorul acestei discipline sportive olimpice. Toate acestea se vor intampla la finele celei de-a doua zi a Campionatului European de Taekwondo WTF Cadeti, ce se desfasoara tot la Bucuresti, intre 8 si 11 Septembrie, in cadrul Complexului Sportiv National “Sala Polivalenta”.