EVENIMENT SPECIAL LA BOLINTIN-VALE PENTRU INCHEIEREA ANULUI COMPETITIONAL

In data de 3 Decembrie la Bolintin-Vale s-a desfasurat ultima competitie din calendarul competitional la Taekwondo WTF pe anul 2016.

Aflat la cea de-a V-a editie, Trofeul Bolintin-Vale este deja o competitie de traditie in Taekwondo-ul Romanesc si reprezinta un prilej extraordinar de a oferi celor mai mici dintre sportivi dar si familiilor lor, cadouri si voie buna inainte de sarbatorile de iarna. Clubul Sportiv Taerobik Gedoteam, gazda noastra nu s-a lasat mai prejos de reusitele anilor trecuti si a intretinut o atmosfera feerica in timp ce nu mai putin de 21 de cluburi cu circa 250 de sportivi au concurat pentru medaliile prestigioasei competitii.

Prezenti la eveniment au fost si Primarul orasului, domnul Daniel Traistaru dar si Presedintele Federatiei Romane de Taekwondo WTF, domnul Constantin Apostol. Acestia, impreuna cu prezentatorul evenimentului, un bun prieten al Taekwondo-ului Romanesc si al Clubului Sportiv Taerobik Gedoteam, domnul Radu Valahu, au impartit cadouri sportivilor ce s-au remarcat in competitie dar si dulciuri si torturi intregului grup de participanti.

Pe langa segmentul competitional, ce a inclus probe de Kyorugi, Speed-Kick si Poomsae, Federatia Romana de Taekwondo WTF a continuat campaniile “Copiii au dreptul la sport” si “Egalitatea de gen – Oportunitati egale pentru succesul tuturor”, campanii ce isi propun informarea membrilor comunitatilor din care facem parte, cu privire atat la pericolele generate de lipsa activitatii sportive din viata copiilor dar si de beneficiile sociale aduse de acceptarea membrilor societatii noastre in mod egal, indiferent de sexul lor. Totodata a fost desfasurata si o campanie de strangere de fonduri in scop umanitar dar si o expozitie de desene ale tinerilor scolari ai orasului Bolintin Vale, cu tema generala fiind 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

Marele castigator al acestei editii a Trofeului Bolintin-Vale este Clubul Sportiv Brilliant din Botosani. Multumim intregii familii a taekwondo-ului pentru sustinerea si implicarea de care a dat dovada pe parcursul anului, de la participarea la toate evenimentele din calendarul national, pana la sustinerea sportivilor de a participa la evenimente internationale si la Campionatul European de Cadeti ce a avut loc la Bucuresti.