CURSA DUPA MEDALII IN NOUL AN INCEPE LA HAMBURG, IN COMPETITIA G1 GERMAN OPEN

Anul 2017 aduce un suflu proaspat in peisajul taekwondo-ului atat national cat si international, dupa un 2016 ce a pus la grea incercare viata sportiva.

Prima destinatie internationala pentru Lotul National de Taekwondo WTF in acest an este German Open, competitie clasificata G1, ce se desfasoara intre 21 si 22 Ianuarie la Hamburg, in Germania. Acest eveniment va reprezenta primul contact al sportivilor si tehnicienilor romani cu noul regulament competitional si speram evident ca acesta sa fie unul de bun augur si sa ne bucuram de medalii, de ce nu, chiar de aur, inca din luna Ianuarie.

Delegatia ce va reprezenta Romania este compusa din presedintele Federatiei Romane de Taekwondo WTF, domnul Apostol Constantin, domnii antrenori Muti Marius, Ion Lucian si Nedelcu Razvan, precum si sportivii Musteata Liana (-49kg), Marcu Andreea (-53kg), Mihaila Mariana Malina (-57kg), Ivanov Serena (-59kg), Guzga Teodor Mario (-49kg), Trifan Ovidiu (-54kg), Ion Andrei Razvan (-59kg), Simon Szabolcs (-63kg) si Rotaru Andrei (-68kg).

Le uram succes in Germania dar si mai departe la urmatoarele competitii nationale si internationale ale acestei stagiuni competitionale.