PREMIERA PENTRU ROMANIA, LOCUL 2 IN CLASAMENTUL GENERAL CADETI LA MOLDOVA OPEN

Premiera pentru delegatia Romaniei, Locul 2 in clasamentul general pe echipe la grupa de varsta cadeti, intr-o competitie clasificata G1.

Principalul program de care a beneficiat federatia noastra si singurul din pacate, respectiv “Pierre de Coubertin” 2014-2015 destinat juniorilor mici, isi arata primele flori, sportivi precum Badea Alexandru, Rache Alexandra, Toth Darius, Bura George, Nita Matei, Ignat Stefania si altii..

Cluburile afiliate au folosit cu intelepciune si eficienta resursele pentru pregatire, iar participarile repetate la competitii de anvergura s-au dovetit a fi vitale in economia acestei cresteri valorice.

Managementul federal isi spune inca o data cuvantul, asigurand continuitate performantei printr-o noua generatie ce se prefigureaza a fi de exceptie. Totodata se confirma eforturile formatorilor: Apostol Constantin, Dimciu Constantin, Clipea Sebastian, Balan Gheorghe, Matei Georgeta, Paunescu Catalin, Telu Zoltner si alti specialisti care au asigurat pregatirea continua a tehnicienilor din cadrul federatiei.

Am dovedit ca se poate face foarte mult, cu resurse limitate, dupa cum este cunoscut tuturor. Avem o prima jumatate de an foarte prolifica, in ciuda faptului ca primele 3 luni nu au fost finantate de la bugetul de stat al MTS, insa cum “ce nu te omoara te intareste” si noi ramanem ancorati in strategia pe termen lung a federatiei, sub promisiunea ca ne vom stradui in continuare.

Urmand o strabuna zicere, precum ca “nu mor caii cand vor cainii”, veti mai auzi de noi si faptele acestor tineri, mladite ale sportului romanesc.

Rezultatele obtinute de sportivii nostri, condusi de grupul de tehnicieni: Antr. Coordonator Apostol Constantin, Antr. Muti Marius, Moldovan Claudiu, Bigu Octavian, Ion Lucian sunt:

 

Ion Razvan Andrei, Juniori -59kg, Locul 3

Gherghina Andrei, Juniori -73kg, Locul 2

Rache Alexandra, Cadeti -55kg, Locul 3

Toth Darius, Cadeti -33kg, Locul 1

Badea Alexandru, Cadeti -61kg, Locul 1

Nita Matei, Cadeti -61kg, Locul 2

Ionescu Roxana, Juniori -63kg, Locul 2

Bajan Nicoleta, Juniori -49kg, Locul 2

Ivanov Serena, Juniori -59kg, Locul 2

Riti Ana, Copii -34kg, Locul 2

Coman Bianca, Copii -40kg, Locul 2

Dirvariu Robert, Copii -40kg, Locul 2

Bura Mihai, Cadeti -53kg, Locul 2

Burlacu Rares, Juniori -51kg, Locul 3

Matei Diana, Seniori +67kg, Locul 3