CUPA AMBASADORULUI REPUBLICII COREEA LA BUCURESTI!

In data de 1 Octombrie 2017 va avea loc la Bucuresti, editia acestui an a Cupei Ambasadorului Republicii Coreea la Taekwondo WT.

Competitia este una dedicata probei de Poomsae  iar categoriile de varsta valabile sunt Juniori (15-17 ani) si Seniori (18-29 ani). Organizatorii evenimentului sunt Ambasada Republicii Coreea la Bucuresti si Federatia Romana de Taekwondo WT iar promotorii oficiali sunt World Taekwondo si Kukkiwon.

Programul zilei va incepe cu ora 09:30 iar activitatea se va desfasura in cadrul Complexului Sportiv National “Sala Polivalenta” situat in Calea Piscului Nr. 10, Sector 4, Bucuresti si sunt asteptati practicanti de Taekwondo din toata tara. Pentru eforturile si pregatirea lor, sportivii vor fi recompensati nu doar cu medalii, trofee si certificate insa cei mai buni la cele patru categorii (juniori si seniori, fete si baieti) vor avea oportunitatea sa castige premii importante, telefoane Samsung Galaxy S8, tablete Samsung Galaxy Tab S2 sau accesorii pentru acestea si nu numai.

Cei ce se vor urca pe prima treapta a podiumului vor avea totodata sansa sa mearga mai departe in Republica Coreea acolo unde se va desfasura faza finala a acestei competitii, intr-un eveniment organizat de World Taekwondo si Kukkiwon, acolo unde se vor duela cu alti sportivi de pe intreg mapamondul.

Le uram tuturor participantilor succes si transmitem pe aceasta cale multumiri Ambasadei Republicii Coreea pentru eforturile si sustinerea oferita promovarii si gestionarii acestui important eveniment.