CUPA OLTENIA, EDITIA A III-A

Cupa Oltenia ramane un reper al procesului initiatic ce a stat printre altele la baza constructiei noastre comune ale Federatiei Romane de Taekwondo WT, activitate ce isi propune propria poveste prin aceasta

Au fost prezenti un numar de aproximativ 150 de sportivi de la 10 cluburi, iar meciurile s-au ridicat la un nivel corespunzator etapei, pentru ca, specialistii federatiei au urmarit inca o data evolutia juniorilor ce urmeaza sa participe la viitoarele Campionate Europene de Taekwondo din luna Noiembrie.

Competitia s-a constituit totodata intr-o etapa de integrare a unor tineri arbitri, absolventi ai cursurilor Centrului National de Formare a Tehnicienilor, structura interna a federatiei noastre. Cei doi initiatori si veterai ai Taekwondo-ului romanesc, Costea Aurelian si Costea Melania, sunt artizanii acestei frumoase povesti despre sport. Dupa reusitele lor sportive, remontate prin succesele generatiilor de sportivi descoperiti si pregatiti la Clubul Sportiv Oltenia, se incapataneaza sa reediteze acest scenariu de succes, an de an, dupa cumr egasim si astazi competitia Cupa Olteniei.

Inca in aceeasi masura, este de amintit frumoasa lor poveste de dragoste, din care au rasarit doua minunate flori, Luca si Sophie, ce se straduiesc prin bune rezultate scolare si prezenta la competitii sportive, sa aduca parintilor emotii dintre cele mai pozitive.