PARTICIPARE CU SUCCES LA HUNGARIAN POOMSAE OPEN 2017

In data de 7 Octombrie 2017, Clubul Sportiv Kwan Cluj Napoca a participat la a X-a editie a Hungarian Poomsae Open, eveniment la care s-au mai inscris si alte 56 de echipe dintre care 5 reprezentand loturi nationale, cu un total de 25 de tari participante.

Romania a fost reprezentata de Marton Daniel, Petrean Sebastian, Haragis Andrei, Coldea Valentina la Clasa B si de Haragis Sofia, Petrean Teodora si Radu Teodora la Clasa C competitionala. Acestia au obtinut o serie de rezultate notabile, ce includ medaliile de aur la 5 probe si cele de bronz la 3 probe, Clubul Sportiv Kwan obtinand locul 1 in clasamentul general al claselor B si C cumulate si locul 3 in clasamentul general al tuturor claselor competitionale.

De notat este si faptul ca reprezentative puternice precum Danemarca, Ucraina sau Ungaria au participat cu loturi formate din peste 20 de sportivi. Competitia a devenit una de amploare nu doar prin prisma numarului mare de competitori ci si prin calitatea executiilor, multi dintre participanti fiind premianti ai competitiilor de poomsae continentale.

Suntem mandri si le multumim acestor tineri pentru efortul si rezultatele lor si de faptul ca au reprezentat Romania cu succes, precum si domnului antrenor Florin Coldea pentru sprijinul inspre dezvoltarea segmentului de poomsae din Romania.