MULTI-EUROPEAN GAMES 2018 WTE G1 CHAMPIONSHIP

Epopeea continua..

Copiii nostri frumosi, cuminti si inteligenti, dupa cum arata situatia lor scolara, reusesc performante notabile si in sport. Asa cum am mai aratat si sustinut in stirile anterioare, destinul natiunii romane va fi rescris de o generatie de exceptie.

Impotriva tuturor vicisitudinilor si privatiunilor, datorate unei nefaste conjuncturi astrologice ce a permis accesul catre putere unor “politruci” incuiati, care stiu de toate si nimic, aceasta generatie va persevera cu altruismul demn de vechimea poporului nostru si maretia faptelor inaintasilor.

Astfel, suntem martori zi dupa zi, ai unui deja-vu, prin prisma celor mai inaltatoare aspiratii si realizari. Prezenta in competitiile finale ale marilor olimpiade de informatica, stiintele naturii, chimie, fizica, matematica si literatura, etc. alaturi de selectia unor mari proiecte stiintifice cu aplicatii in cvarii domenii de interes global, la a caror origine stau fiii si fiicele neamului romanesc, sunt o certitudine.

In acelasi format, regasim dintre acestia si nu numai, implicati in pregatirea de mare performanta sporiva, tineri ce reusesc sa readuca la viata gloria de alta data a sportului romanesc.

Participarea delegatiei tarii noastre la prima editie a competitiei WTE Multi European Games, eveniment organizat in orasul Plovdiv din Bulgaria, in perioada 2-4 Iunie 2018 pentru Cadeti si Tineret si intre 8-9 Iunie 2018 pentru Juniori si Seniori, aduce o serie de noi performante notabile, respectiv.

Ionescu Roxana – CSU Petrosani – Locul 1 (juniori, -63kg)

Rache Alexandra – CSU Petrosani – Locul 1 (juniori, -55kg)

Cristescu Mihei – CS Reactiv – Locul 1 (cadeti, -65kg)

Mocanu Andreea – CSA Steaua – Locul 2 (tineret, -55kg)

Matei Diana – CS Brilliant – Locul 3 (juniori, -68kg)

Rache Tania – CSU Petrosani – Locul 3 (cadeti, -55kg)

Acesti adolescentini superbi, in putinele ore ramase printre mendrele timpului, temelor si proiectelor asumate, au preferat sa practice sportul si nu oricum, ci asa cum invata pentru fiecare nota buna obtinuta la scoala.

Taekwondo WT este o disciplina sportiva ce augumenteaza cantitativ si calitativ in favoarea celulei nervoase si asta se oglindeste in viata acestor copii si tineri, adultii de maine ai Romaniei.

De ei veti mai auzi, iar noi, speram ca si surdo-mutii din oligarhia politica, ce se gudura pe langa acesti sportivi doar la marile olimpiade si / sau cu ocazia unor Grand Prix-uri sau Grand Slam-uri, confiscand pur si simplu momentele de glorie sportiva ale acestora, facand sa paleasca tot efortul lor si munca tehnicienilor. Amintim ca MTS, inca datoreaza premierea a doi sportivi medaliati la Campionatele Europene Under21 din anul 2016, din luna Septembrie.

Asa aminteste necontenit presedintele federatiei si sustine expertiza, sportivii nu se nasc campioni. Ei sunt atent selectionati si pregatiti cu obiectivul valorizarii potentialului lor, catre marea performanta. Iar rezultatele, fara exceptie, trebuiesc premiate conform normelor si prevederilor legii.