CUPA EAGLES 2018, IASI

Evenimentul sportiv aflat la a III-a editie a reusit sa capteze interesul unui numar de 214 sportivi din cadrul grupelor valorice A si B, acestia reprezentand un total de 11 cluburi sportive. Activitatea competitionala s-a desfasurat in incinta Salii Polivalente din Iasi, in data de 24.11.2018.

Competitia a fost promovata de catre A.S. Eagles Taekwondo Club Iasi, club a carui activitate specifica pe ramura de sport este condusa de catre domnul antrenor Narcis Serban, in parteneriat cu Federatia Romana de Taekwondo WT si se inscrie in proiectul de promovare prin sport a manifestarilor dedicate programului national CENTENAR 100.

Dubla experienta traita de toti participantii, fie ei la prima sau a nenumarata prezenta in orasul Iasi, atinge obiectivele propuse in plan sportiv si raspunde dezideratelor calendarului intern pentru 2018. Am regasit orasul atent ingrijit si cu autoritati locale care au aratat ca nu au fost prinse nepregatite de capriciile iernii, avand in vedere ca zapada asternuta este considerabila.

Sala a fost incalzita, curata, iar personalul a fost foarte primitor. Gazdele, oameni calzi, cu rabdare si bunavointa au raspuns cu grija parinteasca nevoilor copiilor prezenti in numar mare. Toti cei prezenti au plecat cu impresii frumoase despre locuri si oameni, nazuind sa revina. De remarcat sunt elogiile aduse sanctuarului cultural muzeal al Palatului Culturii, loc vizitat de catre sportivi si cu ale carui detalii, au promis ca se vor lauda colegilor de scoala.