DRACULA OPEN, EDITIA A IX-A, PRIMA COMPETITIE CLASIFICATA G1 DIN ISTORIA ROMANIEI

Daca la inceputul programului lansat de catre presedintele federatiei noastre a fost doar un vis, astazi, nimeni nu mai poate contesta contributia Romaniei la promovarea si dezvoltarea acestei ramuri sportive olimpice.

Drept urmare a increderii acordate federatiei si evenimentului Dracula Open in particular, competitia a primit statutul de eveniment clasificat G1. Intrarea Romaniei in acest standard de circuit sportiv ce se inscrie in procesul de calificare indirecta la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 onoreaza conducerea federatiei si colectivele tehnice care au contribuit la acest inalt deziderat.

Competitie deja de traditie in arena internationala a acestui sport, a lasat amintiri memorabile tuturor participantilor. Conducatorii de delegatie si sportivii au promis in numeroase randuri ca vor reveni la urmatoarea editie, lasand totodata mentiunea ca vor promova evenimentul nostru dar si locurile vizitate si lucrurile frumoase peste care au dat in tara noastra. La intersectia timpului, dintre vremurile noi si vremurile vechi, regasim prin vigoarea programului federatiei, acelasi raspuns ferm privind continuitatea procesului de selectie a sportivilor, bazat pe realitatile palmaresului.

Intreaga procedura de aplicatie a cheltuielilor privind organizarea acestei competitii sportive internationale a fost realizata din venituri proprii ale federatiei cu sprijinul iubitorilor acestui sport. Realizarile economice finale obtinute cu aceasta ocazie au fost reinvestite in echipa de tineret. Astfel, o delegatie de tineret a federatiei va participa in acest sfarsit de saptamana la Campionatul European Under21, competitie ce se desfasoara in perioada 9-11 Noiembrie 2018 la Varsovia, in Polonia.

Vom reveni cu o completare a articolului in care vom include si rezultatele obtinute de sportivii nostri.

 

Kyorugi – Grile cu rezultate finale – Categoria Copii

Kyorugi – Grile cu rezultate finale – Categoria Cadeti

Kyorugi – Grile cu rezultate finale – Categoria Juniori

Kyorugi – Grile cu rezultate finale – Categoria Seniori

 

Kyorugi – Medaliati – Categoria Copii

Kyorugi – Medaliati – Categoria Cadeti

Kyorugi – Medaliati – Categoria Juniori

Kyorugi – Medaliati – Categoria Seniori

 

Poomsae – Clasament General

Poomsae – Rezultate