Gedoteam Open 2018

Competitia gazduita an de an de Clubul Sportiv Gedoteam s-a desfasurat in perioada 8-9 Decembrie 2018 in orasul Bolintin-Vale, Jud. Giurgiu, avand sprijinul plenar al autoritatilor locale.

Acest concurs inregistreaza dubla valenta, respectiv cea de promovare a disciplinei sportive olimpice intr-o arie mai larga dar si de reprezentare a orasului, fiind prima competitie sportiva majora organizata in noua sala de sport a localitatii. Acest edificiu are o pozitionare foarte buna, o ergonomie a spatiului bine organizata, tribune pentru confortul spectatorilor si parcare, ceea ce credem ca va face din aceasta locatie un centru de interes general.

Sala are un caracter polivalent sportiv si cultural, fiind promisa cetatenilor si realizata prin daruirea si implicarea domnului Primar, Daniel Traistaru, un traitor si sutinator al sportului si programelor destinate copiilor si tinerilor.

Aceasta competitie, devenita traditionala in calendarul oficial al federatiei, a reusit sa inchida cu succes programul competitional al acestui an. Evenimentul sportiv promovat cu succes de catre Clubul Sportiv Taerobik Gedoteam, structura sportiva coordonata de catre antrenor si arbitru international Georgeta Matei, s-a bucurat atat de o prezenta mare a sportivilor din tara noastra cat si a altor sportivi din Bulgaria, Albania, Serbia si Marea Britanie.

Concursul a fost organizat pe trei probe, Kyorugi, Poomsae si Speedkick. In cadrul acestor probe au fost inscrisi un numar de circa 400 de sportivi, reprezentand aproape 30 de cluburi din tara si strainatate. Toti sportivii au evoluat cu succes, cuvantul de ordine al zilei fiind autodepasirea.

Programul cultural organizat cu ocazia deschiderii oficiale a competitiei a fost dedicat actiunii nationale CENTENAR 100. Aceasta activitate a fost realizata cu sprijinul ansamblului folcloric “Flori Bolintinene” precum si de colindatori din satele Palanca si Stoenesti.

In preambulul festivitatii de premiere, arhietipalul Mos Craciun si-a facut prezenta, trimitandu-i inainte pe cei doi frati Mos Andrei si Mos Niculae, impartind daruri traditionale sportivilor si invitatilor, iar tortul festiv a fost pe placul tuturor si indeajuns, chiar si pentru cei mai gurmanzi.

Medaliile si cupele, deloc putine, au fost inmanate cu rabdare tuturor castigatorilor, sportivi, conducatori de delegatie, chiar de catre domnul Primar Daniel Traistaru impreuna cu alti oficiali ai administratiei orasului, liceului si judetului.

Promitem ca vom reveni la Bolintin Vale, alaturi de aleasa noastra consideratie fata de domnul Primar si echipa dansului, cat si aleasa pretuire pentru doamna Matei si colaboratorii sai, ce, impreuna, au mai pus o piatra la temelia promovarii Taekwondo WT.