UN PROIECT DE SUCCES – O GENERATIE 50% VS 50%

Motto:

The more we learn, the more we are able to make the best decisions

Mr. Chakir Chelbat
referee online seminar Romania 2021


Debutul de inalta tinuta al primelor zile de curs in prezenta domnului Chakir Chelbat chairman of the WT Referee Committee, exprima constiinta colectiva si dovedeste maturitatea manageriala a structurilor Federatiei Romane Taekwondo WT.

Atenti si angajati pentru intelegerea si aprofundarea explicatiilor venite din partea lectorilor, toti cei prezenti in mediul online prin platforma E-learning, au construit  momente importante in evolutia competentei de arbitru. Cei prezenti au contribuit cu intrebari constructive si apreciate, la care au fost formulate raspunsuri elaborate in conformitate cu tehnica interpretarii regulamentului de competitie.

Domnul Chakir Chelbat a exprimat  alese aprecieri fata de politicile de succes ale conducerii federatiei initiate de catre presedintele federatiei Apostol  Constantin (in pionerat  din anul 2008), ce au prins contur prin crearea unor conditii egale atat fetelor cat si baietilor, asigurand acces acestora fara discriminare catre inalte experiente si competente profesionale specifice disciplinei noastre sportive olimpice TAEKWONDO WT.

Numarul mare de cursanti inscrisi in cadrul acestei sesiuni a Cursului de Formare sesiunea (martie-August 2021), a devenit emblematic prin echilibrul celor 11 fete si 12 baieti, dar mai ales al tehnicienilor inscrisi la Cursul de Pregatire Continua 15 baieti si 13 fete.

Cursul National de formare si pregatire continua, in aria de competenta  ARBITRU, se adreseaza tuturor membrilor federatiei cu varsta cuprinsa intre 16 si 55 de ani, a fost organizat  conform planului anual 2021 si se inscrie in Strategia de dezvoltare pe termen lung a federatiei noastre (2014-2028).

Preocuparile si eforturile noastre in acesta directie raman constante, iar aceste activitatii sunt expresia vointei colective de a cunoaste elementele de noutate si de a se adapta din timp la acestea, in vederea autodepasiri si obtinerea victorie, deziderate esentiale ale sportului de performanta.

Acest curs se desfasoara cu participarea in randul lectorilor a domnului CHAKIR CHELBAT director al colegiului international al arbitrilor, aspect deosebit de important si in acord deplin cu prioritatiile federatiei noastre, date find elemente de noutate aparute in interpretarea regulamentului International de Arbitraj, determinate de proximitatea Jocurilor Olimpice TOKYO 2020 & 2021.

Retrospectiv, multumim tuturor celor care au contribuit prin implicare personala la promovarea si realizarea unui climat de siguranta si transparenta, cu ocazia desfasurarii activitatiilor practice si tematice de calendar sportiv si administrativ, ce sa dovedit foarte util dezvoltarii personale. Matei Georgeta, Androne Grama, Lesan Bianca, Glevesan Andreea, Bajko Erika, Aschilean Alexandra, Micu Janina, Nedelcu Viorica, …, lista poate continua cu scuze pentru fetele ce nu sunt mentionate, ne vorbesc despre succesul de a razbate prin continuitate si competenta.

Cu deplina consideratie.

F.R.Tkd WT