CALIFICĂRI J.O. TOKYO

In perioada 05-09 MAI 2021, orașul Sofia este gazda ultimei competiții în care sportivii cei mai destoinici, își pot disputa șansa de reprezentare a națiunilor europene, în vederea participării la competiția regina a sporturilor JOCURILE OLIMPICE.

După multe frământări și ezitări ale organizațiilor de specialitate, federații mondiale și CIO, avem ocazia de a participa cu cei 4 sportivi selecționați prin procedurile interne și confirmați prin rezultate anterioare la acest concurs (conform procedurii internaționale fiecare țară poate participa cu maxim 2 fete și 2 băieți).

Echipa olimpică a României pentru disciplina TAEKWONDO WT, este formată din:
1. Musteață Liana -49 kg.
2. Mocanu Cătălina-67kg.
3. Simon Szobolcs -68 kg.
4. Badea Alexandru -80 kg.
5. Apostol Constantin Coach
6. Muti Marius Trainer

Avem încredere în șansa fiecărui membru al echipei și plecăm la startul acestui concurs cu șanse de 99% pentru calificarea sportivei Musteață Liana la categoria -49 kg, ceea ce va fi o premieră pentru federația noastră.

Sportivi se simt în formă, sunt foarte încrezători, și au trecut cu succes prin procesul de pregătire și revenire, planificat pentru această competiție.

Accidentările, lupta dată cu kg. și echimozele au fost lăsate în urmă, alături de emoțiile personale și ale colegilor de antrenament componenți ai lotului național:
1. Mihai Georgiana
2. Băjan Nicoleta
3. Snagov Laurențiu
4. Ursu Rafael

Colegii și adversari în cadrul multor ore de kyorugi (sparing) și de comunicare, cărora le mulțumim pentru suportul și comportamentul fair-play de care au dat dovadă.

Prezența foștilor componenți ai lotului olimpic Amzoiu Robert ( Dinamo) și Micu Eugen ( Steaua), la convocarea maestrului Constantin Apostol, a fost de real folos pentru tineri noștri sportivi, astfel, că cele două zile de sprijin sau constituit intr-un real moment de schimb al celor două generații.

Totodată, a fost convocată prezenta lui Ursu Ciprian, directorului Departamentului de Cercetare Documentare Omologare, pentru a monitoriza, colecta si analiza aspecte esențiale ale procesului de pregătire, activitate ce urmărește îmbunătățirea condițiilor și nevoilor logistice, ale programelor de pregătire pre și post competiționale.

Sportivi noștri trăitori și credincioși creștini ortodoxi, au participat prin deplină conștiință și înaltă spiritualitate la slujba oficiată de către biserica Sf. Ioan Cel Nou din Eforie Sud, la slujba învierii mântuitorului Isus Hristos. Cu aceasta ocazie cu toți sportivi și antrenori s-au rugat pentru familie, colegi și poporul român.

Pentru cei interesați TRANSMISIA acestei competiții va fi LIVE.
Pentru conectare va rugăm să accesați link-ul pe adresa de web site:
https://worldtaekwondoeurope.org

HAI ROMÂNIA!