HEREYA OPEN – Juniori

Competiție organizată în zilele de 10 și 11 DECEMBRIE 2021, în orașul Sofia – Bulgaria, închide calendarul internațional al acestui an.

Scopul participării la acest concurs a fost unul de calibrare privind abordarea defensivă și de valorizare a unor construcții personale ofensive.

Sportivi ce au punctat cu acesta ocazie sunt:

Snacov Laurențiu, -78 kg – LOCUL 1

Ifrim Marina, -55 kg – LOCUL 3

Prestația celorlalți sportivi a fost bună, dar fără a se încheia cu un loc pe podium.

Cu această ocazie sportivi juniori au reușit să atingă parțial aspecte ale planului de pregătire propus, ceea ce face din acestă prima zi de participare la competiției, un real succes.

Aceste argumente pozitive sunt favorabile perspectivei de început a anului 2022, când debutează și noul ciclul olimpic PARIS 24. Prestația avută ne consolidează aspirațiile în contextul în care, în această lună calendaristică, a fost lansat și programul de punctaj internațional E1, prin care sportivi juniori și cadeți pot înregistra puncte oficiale în Rankingul mondial, punctaj ce poate fi transferat de la o generație de vârstă la următoarea.

Grație noului sistem fiecare participare va conta atât în palmaresul sportivilor, dar și într-o rețetă de succes privind seeding pe grila de concurs (aspect foarte important în competițiile majore), dar și mai mult în premiza calificării indirecte la Jocurile Olimpice viitoare (prin punctaj ce are o pondere de 50%).

Abordarea noastră este una curajoasă și semnificativ mai performantă.

Sportivi noștri juniori revin acasă cu un bine meritat LOC 3 – ECHIPE clasa “A”.

F.R. Tkd WT