TRILATERALUL DE TAEKWONDO, SLATINA

aigo Digital Camera

Trilateral Taekwondo la Slatina

Asa cum ne-am obisnuit in anii precedenti, cele doua cluburi, CS Oltenia Taekwondo si Koryo Slatina au reusit sa deschida anul sportiv cu un eveniment dedicat copiilor, cadetilor si juniorilor sub egida programului de selectie privind activitatile de calendar international 2011.

Competitia s-a organizat cu caracter trilateral, invitat fiind Clubul AS Bushido TKD Club, evenimentul dorind a fi si un preambul binevenit de verificare al capacitatii organizatorice in perspectiva organizarii in data de 6 Aprilie, a VII-a editie a Cupei Ionut Sorin Constantinescu ce se doreste a fi in continuare un eveniment sportiv de inalta tinuta.

Astfel, viitoarea competitie va invita la start, un numar mai mare de cluburi, existand premiza organizarii pe durata a doua zile, a evenimentului, sportivii urmand a beneficia de conditii optime privind cazarea, masa si premierea. Apreciem in mod obiectiv relatia dintre cele doua cluburi Slatinene, relatie ce a condus la dezvoltarea si promovarea activitatii de Taekwondo la nivelul Judetului Olt, asa cum se cade unei Discipline Sportive Olimpice.

Salutam prestatia celor doi colegi, Antr. Aurelian Costea si Antr. Balan Ghe. Cristian, asigurandu-i in dubla lor calitate, atat de fondatori cat si de tehnicieni activi de tot sprijinul cuvenit privind organizarea si desfasurarea activitatilor specifice propuse pentru viitor.