ADUNAREA GENERALA A FEDERATIEI ROMANE DE TAEKWONDO WTF, 2011

Intr-o atmosfera incordata, datorita frigului, aproximativ 0 grade pus la dispozitie pe bani grei, de catre managerii Salii Polivalente, a caror indiferenta fata de atributiile pe care le au prin fisa postului este strigatoare la cer, in conditiile in care ei sunt prestatori de servicii pe bani publici in interesul si cu scopul obtinerii unui cadru de manifestare adecvat si sigur a activitatilor sportive de interes national si international.

Cum aceasta situatie a reusit sa indigneze chiar si reprezentantul Autoritatii Nationale Pentru Sport si Tineret si pe ceilalti specialisti invitati sa conduca modulele cursurilor de specializare ce urmau sa inceapa a doua zi, incercam sa ne oprim si noi prin a ne scutura de frigul indurat pana la momentul in care am reusit sa improvizam o instalatie de caldura, cu speranta ca aceasta stare de indiferenta intalnita sa dispara odata cu initiatorii ei si asta daca s-ar putea, cat mai curand, ei facandu-se nedemni pentru o astfel de competenta.

Cum neasteptata indiferenta a managerilor Salii Polivalente nu a lasat ca lucrarile adunarii generale sa nu intarzie in vre-un fel, prezenta celor 45 de cluburi si a invitatilor, facand din aceasta intalnire, o activitate statutara in care isi gasesc locul persoane cu demnitate si real profesionalism in a conduce destinele cluburilor pe care le-au reprezentat la aceasta intalnire.

S-au prezentat rapoarte, puncte de vedere si s-au facut discutii constructive astfel ca, contributia celor prezenti la viata federatiei nationale s-a produs in spirit democratic.

Deasemenea, tehnicienii federatiei au propus si prezentat proiecte, legate de aspiratiile conducerii federatiei, de a intra intr-o noua etapa a dezvoltarii activitatii de Taekwondo in Romania, folosind mijloace de comunicare moderne, respectiv o noua platforma a sitului federatiei, cat si o noua sigla cu caracter versatil, cu care au fost deacord cu unanimitate de voturi, toti cei prezenti, realizarea fiind aplaudata la scena deschisa.

Au fost propuse si aprobate noile structuri privind specializarea pe cele patru directii ce caracterizeaza Taekwondo-ul, respectiv Poomsae, Kyokpa, Hoshinsul, Haidong-Gumdo. Totodata au fost propuse si votate persoanele responsabile de activitatea acestor comisii tehnice ce vor avea caracter autonom in interiorul Federatiei Romane de Taekwondo WTF.

Specialistii federatiei, votati in fruntea comisiilor nationale de specialitate sunt: pentru Poomsae, domnul Balan G. Cristian, pentru Kyokpa, domnul Bigu Octavian, pentru Hoshinsul, domnul Silochi Florinel iar pentru Haidong-Gumdo, domnul Presedinte, Constantin Apostol.

Cu ocazia Adunarii Generale, nu au fost inregistrate voturi negative, o singura abtinere, ceea ce denota si modul in care au fost incheiate lucrarile acestei intalniri la care cu interes si sperante, au achiesat cei prezenti.

Incheiem intr-un registru al anului pre-olimpic in care am intrat cu noi sperante la propriu si la figurat, avand o structura noua a lotului sportiv, ce urmeaza sa ne reprezinte la calificarile pentru Jocurile Olimpice, Londra 2012.