ILYO OPEN 2011

Intr-o nota a unui sfarsit de iarna blanda  s-a desfasurat pe portativul de activitati interne al Federatiei Romane de Taekwondo WTF, evenimentul sportiv ILYO Open Cup, aflat la prima editie.

Ecoul evenimentului in cetatea imnului de stat a adunat la start un numar de 14 cluburi, pe primele trei categorii de varsta, copii, cadeti si juniori intr-un numar de peste 200 de sportivi.

Asa cum ii sta bine unei gazde serioase, in persoana antrenorului Muti Marius, a reusit alaturi de cativa parteneri precum Geoplast, Alma Store, Rimini, Generali Asigurari si Forta Zero, de o seriozitate remarcabila, sa organizeze in foarte bune conditii aceasta a doua editie a unei competitii ce se doreste a deveni emblematica pentru zona Cetatii Bistritei.

Este de apreciat efortul autoritatilor ce si-au dat concursul in organizarea acestei competitii dedicata unor categorii de varsta ce au nevoie de grija si suportul acestora. Remarcam conditiile in care se afla sala de sport cat si faptul ca aceasta a fost incalzita pe tot parcursul evenimentului, ceea ce a condus la o stare de confort psihic si astfel la un bun mers al competitiei.

Evenimentul in sine a fost si un prim pas catre selectia largita a sportivilor cadeti si juniori ce urmeaza sa reprezinte Romania la Campionatele Europene din acest an. Calitatea prestatiei antrenorilor si sportivilor se remarca printr-o atitudine de sportivitate si fair-play ce a condus ca unele meciuri sa se ridice la nivelul urmarit in perspectiva obtinetii unor performante internationale viitoare.

31Fata de cele aratate mai sus, transmitem respectul si consideratia cuvenite tuturor celor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment sportiv.