AKBAR OPEN, 2011

Asa cum le sta bine romanilor sa fie impreuna, Romani de prin toate partile s-au intalnit la Chisinau cu ocazia primei editii a competitiei internationale AkbarOpen 2011.

Competitia in sine a marcat, nu un inceput al relatiei cu fratii nostri de peste Prut ci o confirmare a increderii dobandite in anii precedenti, in care federatia noastra a oferit suport tehnic, material si financiar colegilor nostri, asa cum dealtfel se cuvine unei gazde. Cum de data aceasta, gazda au fost fratii nostrii, ne-am bucurat de o foarte buna gazduire si companie pe tot parcursul zilelor petrecute la Chisinau, pentru care le multumim tuturor celor implicati in organizarea acestui eveniment sportiv, dealtfel si cea mai mare competitie de Taekwondo WTF, organizata in Cetatea Moldovei… Chisinau.

Competitia s-a ridicat la nivelul asteptarilor, respectand toate cerintele impuse de regulamentele internationale, facand cinste initiatorilor acestui proiect, domnului Oleg Ciornai si directorului companiei Akbar, in persoana domnului Abbas Akbarally.

Activitatea a fost marcata de suita de intalniri avute la sediul Ministerului Tineretului si Sportului si Comitetul Olimpic Moldovean, ocazii cu care atat domnul Ministru Ion Cebaru cat si Secretarul General al Comitetului Olimpic, in persoana doamnei Cristina Vasilianov si presedintele Uniunii Balkanice de Taekwondo, domnul Metin Sahin si Secretarul General, Constantin Apostol, au discutat si cazut deacord asupra oportunitatii organizarii Campionatului Balcanic pentru juniori si seniori la Chisinau in toamna acestui an.

Aflandu-se la inceput de drum, ii asiguram pe fratii nostrii ca vom depune toate eforturile in vederea sustinerii activitatilor viitoare specifice de Taekwondo WTF in Moldova si le dorim succes in toate activitatile propuse.

Fie ca Dumnezeu sa binecuvanteze fiii si fiicele neamului romanesc, oriunde s-ar afla ei.