DOCTORAND IN TAEKWONDO

Ziua de 27.09.2011, prin performanta colegului nostru, Paunescu Catalin, Doctor in educatie fizica si sport, specializarea Taekwondo,  va ramane un moment de referinta pentru trecerea la un nivel de constiinta superior privind abordarea temelor tehnico-tematice  in cadrul disciplinei sportive olimpice Taekwondo WTF.

Astfel, in aceasta zi, in cadrul institutiei de referinta pentru sportul romanesc, Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport a fost gazduit in aula dedicata marilor momente academice ale sportului romanesc, examenul de doctorat al distinsului nostru coleg, Antr. Catalin Paunescu.

Sinergia dintre personalitatea antrenorului si tema aleasa in a fi sustinuta in fata distinsului auditoriu si a unui prezidiu format din personalitati marcante ale vietii academice, a facut din acest examen, un eveniment unic pentru disciplina sportiva Taekwondo WTF, ce speram a da un suflu nou si va mobiliza tinerii absolventi spre perfectionare continua si obtinerea statutului de viitor doctorand.