CUPA VRANCEA, EDITIA A III-A

2012-10-05 img2Aceste imagini vorbesc de la sine, despre neatentia acordata corpului de arbitri si oficialilor din partea clubului organizator Addras Focsani, ce nu s-a achitat de obligatiile ce se impuneau cu ocazia unei activitati inscrise in calendarul oficial al FRTKD WTF Delegatiile prezente au achiesat la caracterizarea facuta de catre colectivul tehnic invitat, privind aceleasi aspecte ce stau in atributiile clubului organizator, recomandam clubului o reevaluare a laturii privind comunicarea si indeplinirea sarcinilor angajate prin relatia cu FRTKD WTF. (vezi norme, contract, organizare evenimente – competitii taekwondo wtf)

Impotriva inconvenientelor datorate slabei organizari a gazdelor, corpul de arbitri FRTKD WTF prezent la competitia Cupa Vrancea, editia a 3-a,  a dat dovada de profesionalism, implicandu-se neconditionat in toate aspectele aparute pe perioada competitiei. Este de apreciat deasemea atitudinea arbitrilor ce au prestat la suprafata nr. 3, care au reusit sa dezamorseze o situatie de incalcare grava a regulamentului  venita din partea unui antrenor grec.

Felicitam tinerii arbitri pentru interventia ferma si rezolvarea obiectiva, pentru apararea regulilor si normelor in vigoare, dealtfel solutia finala a acestora fiind aplaudata la scena deschisa de toti cei prezenti in sala.

Renuntam la tonul critic privind anumite aspecte ce speram ca se vor imbunatati, apreciem prestatia sportivilor prezenti ca fiind una ce denota o crestere evidenta a intelegerii privind tendintele tehnico-tematice necesare cerintei internationale.

O serie dintre sportivii pe care Comisia Tehnica Nationala i-a urmarit si i-a evaluat cu aceasta ocazie, acestia primind note apreciabile ce ii pastreaza printre favoritii viitoarelor structuri ale loturilor nationale. O imbunatatire remarcabila am constatat la categoria feminin unde o serie de sportive ce au trecut de la cat. de varsta cadeti la cat. de varsta juniori reusesc inca de la bun inceput sa se achite promitator de sarcinile acestei noi categorii de varsta. Atat la masculin cat si la feminin, deasemenea, o serie de sportivi cadeti, au fost urmariti de comisia tehnica si vor fi convocati in aceasta iarna la pregatirea centralizata cu scopul structurarii lotului national de cadeti in vederea participarii la Camp. European de cadeti 2013 ce urmeaza sa aibe loc in Bucuresti la sfarsitul lunii Iunie.

In virtutea apropiatului eveniment, Cupa Romaniei 2012, ce urmeaza sa se desfasoare in orasul Botosani, perioada 12 – 14 Octombrie, credem ca vom avea o prestatie crescuta iar confirmarile din partea celor mai buni sportivi sa nu intarzie. Noi vom fi acolo…

Fie ca intotdeauna numai cel mai bun sa castige.

Federatia Romana de Taekwondo WTF