GRAND PRIX 2 vs 2

Rapid, curajos, indemanatic dar gentleman!

In debutul anului am reusit organizarea unei competitii de exceptie pentru sportivii si structurile sportive participante. Aflandu-ne la cea de a doua editie concursul pe echipe 2 VS 2 , acest format inedit a  atras deja  atentia mass mediei si astfel am primit si primele propuneri de transmisie a viitoarelor concursuri.

Prestatia sportivilor a fost remarcabila cu atat mai mult rapiditatea cu care au reusit sa se adapteze noilor sarcini si cerinte de lupta in format  2 VS 2.  De precizat este curajul ce a insotit majoritatea sportivilor pe tot parcursul concursului si totodata indemanarea cu care au folosit elemente tactice specifice si au executat  tehnici complexe in colaborare cu coechipierii.

Fara exceptie baietii si fetele au reusit prin prestatia lor sa duca nivelul taekwondo-ului acolo unde-si are locul, printre cele mai apreciate si utile forme de auto-control si aparare.

Comisia tehnica, in urma desfasurarii  concursului a apreciat ca laudabila prestatia sportivilor si antrenorilor  cluburilor CSA Steaua, CS Dinamo si CSM Dunarea Galati.

Va asteptam cu drag la urmatoarele concursuri.