TROFEUL BOLINTIN VALE, EDITIA A II-A

Intr-un format tipic inceputului sarbatorilor de iarna, prin grija Presedintelui Clubului Sportiv Ge-Do Team, Georgeta Matei si o serie de parinti si parteneri ai acestui club, la care se adauga suportul material si logistic al Federatiei Romane de Taekwondo WTF, s-a desfasurat in data de 12 Decembrie 2013, competitia Trofeul Bolintin-Vale, editia a II-a.

Chiar daca intalnirea a avut un caracter regular sportiv, clubul organizator si federatia au reusit sa conjuge la un numitor, spiritul sarbatorii lui “Mos Niculae” cu prezenta la o competitie sportiva ce se doreste de viitor si cu obiectiv, in atragerea copiilor catre sport si stimularea acestora catre activitati socio-culturale, atat de necesare in virtutea intretinerii spiritului national.

S-au impartit daruri tinerilor sportivi si cadouri invitatilor, de catre Clubul Sportiv Ge-Do Team, intr-un context organizatoric pozitiv, intreaga organizare oferind un cadru de manifestare sportiva, sanatos si sigur.

In premiera, la acest concurs, federatia a organizat, cu contributia sportivilor de la cluburile Tae-Keon Harsova si Evolution, competitia pe echipe 3vs3, ceea ce concluzionam prin faptele sportivilor, tehnicienilor si stafului federal, ca un real succes si un mare pas inainte pentru disciplina sportiva Takwondo WTF.

Pentru ca ne-am aflat la sfarsitul anului competitional, “Mos RANKING” al Federatiei Romane de Taekwondo WTF, a daruit clasamentul final pe anul competitional 2013, urmatorul clasament:

1.) C.S. Tornado Targu Mures

2.) C.S. Real Botosani

3.) C.S.C. Mihail Kogalniceanu

4.) C.S. 2010 Apahida

iar renii acestuia, Apostol si Grigorescu, au reusit sa premieze cele patru cluburi cu materiale si echipamente sportive de circa 7000 lei pentru fiecare club, ce speram ca vin in sprijinul obiectivelor propuse pentru anul 2014.

Este de salutat efortul cluburilor prezente la aceasta a doua editie a Trofeului Bolintin si astfel federatia, prin Consiliul Director, a hotarat distribuirea unor daruri in materiale si echipamente si catre cluburile ce au onorat invitatia, dealtfel echipamente asteptate si de folos activitatii curente ale acestora.

Pentru ca ne aflam in pragul sfarsitului de an, recunostinta si recompensele nu se vor opri, urmanda ca o serie de tehnicieni sa fie premiati.