CAMPIONATUL NATIONAL DE COPII SI CADETI 2014 SI BOTOSANI OPEN, EDITIA A III-A

Intotdeauna un moment spectaculos al calendarului national de Taekwondo WTF il reprezinta Campionatul National de Copii si Cadeti.

Intre 31 Mai si 1 Iunie s-a desfasurat la Botosani, evenimentul ce, an de an, prezinta viitoarele sperante ale acestui sport minunat, la lucru. Este o bucurie sa vezi cum tinerii participanti isi insusesc tehnici noi si vin din ce in ce mai motivati la fiecare editie.

Numarul de participanti a fost, ca si in trecut, foarte mare, insa elementul oarecum surpriza a fost reprezentat de intensitatea cu care au fost sustinuti pana si cei mai mici dintre sportivi, acest efect social transformand o competitie sportiva intr-un regal de taekwondo care pe langa performanta in sport are intotdeauna ca fond si reprezentarea valorilor familiale, sportive si mai ales educative.

Totodata, a avut loc, cu aceasta ocazie si Editia a III-a a Botosani Open, anul acesta, competitia fiind dedicata Juniorilor si Seniorilor.

Botosani Open a complimentat excelent competitia celor mici, fiind prezenti pe suprafata si sportivi experimentati care au inspirat intreaga audienta cu spectacolul si sportivitatea caracteristica acestui sport, totodata oferind publicului unul dintre cele mai spectaculoase knockouturi din ultimii ani.

Dorim sa le multumim Cluburilor Sportive Real Taekwondo, Briliant Sporting Club si Stefan Luchian, pentru asigurarea, in colaborare cu Federatia Romana de Taekwondo a tuturor conditiilor de desfasurare optima a acestui weekend plin de spectacol si taekwondo de calitate.