CATRE JOCURILE OLIMPICE

Aventura Jocurilor Olimpice de Tineret a inceput Luni, 11 August 2014 cand Antr. Coordonator al Lotului Olimpic de Taekwondo, Apostol Constantin, impreuna cu sportivul Feher Jozsef Zsolt legitimat la CSA Steaua Bucuresti s-au alaturat celorlalti 41 de sportivi si grupului de oficiali ce vor reprezenta Romania, la Complexul Sportiv Sydney 2000 de la Izvorani, acestia plecand azi catre Nanjing.

Tinarul Feher Zsolt poate scrie istorie cu ocazia acestui eveniment de marca, aducand Romaniei prima medalie la un turneu olimpic, la disciplina Taekwondo WTF, obiectiv ce pare mai mult decat realizabit daca facem o analiza pertinenta a rezultatelor impresionante obtinute de acesta pe plan international in ultimii ani, care includ si o clasare pe podium la Campionatul Mondial de Juniori de la Sharm El-Sheikh.

Suntem siguri ca intreaga familie Taekwondo a Romaniei le tine pumnii reprezentantilor nostri si le dorim succes in aceasta ambitioasa campanie pentru performanta sportiva si reprezentare a Romaniei la cel mai inalt nivel.