SUCCES LA PRIMUL G1 DIN ANUL 2015!

In perioada 16 – 18 Ianuarie 2015, se desfasoara in Grecia la Salonic, primul turneu G1 international al anului pentru delegatia nationala a Romaniei la Taekwondo WTF.

Competitia are la start un numar de aproape 1500 de participanti si se anunta un test foarte bun pentru reprezentanti de toate varstele din Romania ce au facut deplasarea.

Sportivii ce vor lua parte la acest eveniment din partea Romaniei sunt:

Feher Zsolt, Mihaila Malina, Gireada Alexandra, Izabella Bajko, Claudiu Roseanu si Ispas Loredana vor participa la categoria seniori, Trifan Ovidiu, Iordachescu Florin, Peter Ana Maria si Zamfir Bianca se vor lupta pentru medalii la categoria juniori, iar la cadeti, ii vom putea sustine pe Costea Luca, Ruse Cristian, Ion Andrei Razvan, Cantor Dan Alexandru, Condrea Tudor, Onita Alin, Toth Darius si Macovei Briana.

Pe langa acestia, au facut deplasarea si un numar de 4 oficiali, 3 dintre care au participat la Cursul International de specializare a Antrenorilor sustinut in acelasi oras, Salonic, in aceeasi perioada, de catre European Taekwondo Union, delegatia fiind condusa de Antr. Muti Marius, iar participantii la curs, Antr. Popa Ionut, Popa Oana si Lucian Ion.

Le dorim succes sportivilor si totodata ii felicitam pe Antrenori pentru selectie, sperand ca acestia vor reprezenta cu onoare Romania pe plan international in anul 2015.

In cadrul competitiei Internationale clasificata G1, Greece Open, s-a remarcat, continuandu-si sirul de victorii extraordinare, Trifan Ovidiu, sportiv legitimat la CSA Steaua Taekwondo Bucuresti.

Trifan nu doar ca a luat aurul ci pur si simplu si-a distrus oponentii castigand toate meciurile inclusiv finala, intr-o maniera categorica, astfel punand oarecum stop oricaror presupuneri ca tanarul sportiv ar fi trecut doar printr-o pasa buna in aceasta toamna cand a cules medalii care mai de care mai pretioase la toate evenimentele internationale la care a participat, culminand cu aurul obtinut la Campionatul European pe Echipe din Turcia.

Totodata, reprezentantul Clubului Sportiv ILYO Bistrita, Cantor Dan Alexandru a reusit sa-si adjudece medalia de argint in cadrul grupei de varsta cadeti, la categoria -49Kg.

Dorim sa ii felicitam pe acestia, impreuna cu toata delegatia, sportivi si oficiali deopotriva, pentru efortul lor inspre obtinerea unor performante notabile.