MENTALITATEA UNUI CAMPION!

Astazi, 11 Februarie 2015 Trifan Ovidiu cucereste inca o medalie de aur, de data aceasta, la Campionatul European pe Echipe, in Antalya, Turcia.

Odata cu Campionatul European Under21 sustinut in Austria, la Innsbruck, anul trecut, un tanar sportiv, practicant de Taekwondo WTF, Trifan Ovidiu pe numele sau, facea o promisiune tuturor celor care l-au sustinut, ca nu s-au inselat atunci cand si-au pus sperantele in el.

Acum, la mai bine de 6 luni de atunci, Ovidiu s-a tinut de cuvant, si unul cate unul, toti adversarii sai, de la toate competitiile Europene sau G1 la care a participat, au cazut. Ultima “victima” fiind sportivul de origine turca, Omer Faruk Kardes, in finala Campionatului European pe Echipe.

Ne aflam, intr-un moment lipsit de precedent in istoria recenta a Taekwondo-ului modern, un moment ce straluceste prin prisma realizarilor acestui sportiv, care pur si simplu refuza sa piarda, si nu oricum, ci in fata unor adversari de elita, victoriile de la aceasta editie a Campionatului European de Taekwondo WTF pe Echipe, Editia 2015, la o diferenta medie de 10.75 puncte pe meci, fiind unele dintre cele mai clare inregistrate vreodata pe plan international de un sportiv Roman.

Credem in importanta programului de pregatire corect pentru sportivii de Lot National si suntem convinsi ca exemplul lui, nu doar ca reusita ci si mentalitate si daruinta va servi ca un ajutor inestimabil pentru a raspandi aceasta formula de succes.

Suntem onorati si incantati de prestatia lui Ovidiu si credem ca alaturi de ceilalti sportivi de la Lotul National de Taekwondo WTF, poate reprezenta un exemplu pentru nou val de practicanti ai acestei discipline sportive Olimpice, speram noi, cu rezultate pe masura ambitiilor acestora.