TROPHEUM NAPOCENSE HADRIANUM AELIUS, EDITIA A II-A

Intr-un loc renumit pentru tezaurul istoric descoperit si deopotriva bogatiile arheologice care contribuie la istoria de legenda a tarii noastre, am reusit sa gasim nu doar simboluri ale trecutului, ci si un viitor stralucitor pentru sportul si traditia ce ne inspira sa cautam in permanenta victoria si prin ea, o zi de maine mai buna pentru urmasii nostri.

Apahida a fost, in acest sfarsit de saptamana, 14.03.2015, epicentrul competitional al calendarului sportiv de Taekwondo WTF din Romania. Peste 200 de sportivi au participat la probele de kyorugi si kyokpa la aceasta a doua editie a Tropheum Napocense Hadrianum Aelius.

Avand la start numeroase cluburi de pe intreg teritoriul tarii, sala de sport a Comunei Apahida s-a dovedit a fi nu doar neincapatoare pentru numarul celor prezenti ci si pentru entuziasmul acestora, un semn evident ca acest sport aflat intr-o crestere clara de popularitate, este pregatit pentru o audienta si mai mare.

Printre meciurile tinerilor sportivi au avut loc si cateva partide de un spectacol extraordinar, doua dintre ele avandu-l in prim plan pe componentului Lotului National de Taekwondo WTF, Feher Zsolt, legitimat la CSA Steaua Taekwondo, care a inclus acest eveniment in programul sau de pregatire pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din anul 2016, iar reactiile publicului au fost pe masura.

Dorim sa multumim clubului gazda, CS Somesul 2010 Apahida cat si tuturor celor ce au participat, pentru o atmosfera foarte placuta, care impreuna cu nivelul tehnic al sportivilor participanti, aflat in crestere de la o competitie la alta, ne ofera o perspectiva plina de speranta in ceea ce priveste expansiunea infrastructurii nationale a Taekwondo WTF-ului si bineinteles, cresterea familiei acestei discipline sportive Olimpice.