DESPRE MARILE PERFORMANTE

Contrar crezului popular, marile performante, atat in sport cat si in viata, sunt munca unor sisteme alcatuite din oameni, care, cu un scop comun, abandoneaza de multe ori confortul personal pentru atingerea unui scop maret, nobil, dealtfel intangibil in cazul unei singure persoane, indiferent cat de talentata sau organizata este aceasta.

Precum a fost cazul si celorlalte rezultate marcante ale ultimilor ani, rezultate internationale care au pus Romania si implicit familia taekwondo-ului nostru, pe harta globala a sportului Olimpic, si de aceasta data, cu ocazia primei editii a Jocurilor Europene de la Baku, eforturile celor multi, sunt rasplatite cu sansa unui sportiv, de a intra in istorie, de a-si grava numele si numele tarii pe care o reprezinta, pe vesnicul zid al campionilor ce dainuie inca de la prima editie a Jocurilor Olimpice de la Atena.

Intregul staff al Federatiei Romane de Taekwondo WTF sustine campania tanarului sportiv Roseanu Claudiu, ce urmeaza sa dea piept cu, poate, cel mai important eveniment al carierei sale de pana acum, Jocurile Olimpice de vara ale Europei.

Credem in sansa noastra si nu de putine ori, am dovedit, ca locul nostru este intre campioni. Invitam toata suflarea practicantilor de Taekwondo WTF din tara noastra, sa-l sustina pe Claudiu, ce va fi condus la suprafata de catre Antr. International si Coordonator al Lotului National de Taekwondo WTF, domnul Apostol Constantin, si impreuna sa aratam Europei si lumii, inca o data, ce inseamna vointa, curajul dar si daruirea impuse de sportul de performanta.