ARGINT DE AUR!

Delegatia Romaniei se intoarce acasa de la Campionatul European de Taekwondo WTF pentru cadeti cu o reusita memorabila prin sportiva Musteata Liana, legitimata la Clubul Sportiv ILYO Bistrita.

Aceasta a reusit sa devina vicecampioana europeana la categoria -44Kg, eliminand in drumul ei catre podium sportive din tari precum Bulgaria, Finlanda, Polonia sau Rusia.

Aceasta prima medalie europeana la nivelul de varsta cadeti este insotita de doua prezente ale sportivilor romani in sferturile de finala, prin Comnea Mihai si Onita Alin, clasificand astfel, prezenta din acest an de la Strasbourg, ca fiind una dintre cele mai de succes ale actualei stagiuni competitionale, continuand in acelasi timp sirul de reusite majore pe plan international inceput in anul 2012 la Campionatul Mondial de Juniori de la Sharm-El Sheikh.

Dorim sa felicitam atat intreaga delegatie, sportivii si cadrele oficiale, cat si parintii si sustinatorii lor de acasa pentru aceasta bucurie adusa intregii comunitati de Taekwondo WTF din Romania.