STAGIUL TEHNIC NATIONAL – EFORIE NORD 2015

In acest an, Stagiul Tehnic National ce a avut loc la Eforie Nord, intre 16 si 23 August a strans laolalta un numar de peste 250 de practicanti de Taekwondo WTF, de toate varstele, de toate nivelele de pregatire, toti insa, uniti intr-un singur scop: imbunatatirea cunostintelor tehnice si abilitatilor fizice.

S-au inregistrat cifre record nu doar la prezenta generala, ci si la examenele de centuri colorate si de certificare DAN.

Programul propus pentru acest an, a fost initial optimizat pentru a oferi celor prezenti la curs atat suficient timp petrecut in sala de sport precum si suficient timp alaturi de prieteni, inafara orelor dedicate pregatirii tehnice si fizice. Vremea insa, nu a fost de partea noastra, iar ultimele zile ale evenimentului au fost predominant “controlate” de ploi torentiale si temperaturi atipice acestei perioade ale anului. Asta nu a schimbat insa nimic din atitudinea celor prezenti, spiritul de colegialitate si prietenie general, acutizandu-se astfel in alte moduri inafara de cele traditionale, de sub umbrelele plajelor si / sau in apa Marii Negre.

Prin programul de Dezvoltare / Promovare al Federatiei Romane de Taekwondo WTF, au fost atribuite Cluburilor Sportive prezente, materiale pentru pregatirea sportiva, suprafete de lupta dar si manechini de antrenament cu clasificare profesionala. Marea surpriza a fost insa reprezentata de cadoul ce a constat in treninguri personalizate cu culorile Romaniei si sigla Federatiei Romane de Taekwondo WTF.

Pentru perioada de toamna-iarna, au ramas o serie de surprize ce urmeaza a fi dezvaluite la competitiile urmatoare, cu predominanta catre beneficiul celor mai mici dintre sportivi.

Dorim sa felicitam toti participantii la Stagiul Tehnic National 2015, participantii la examenele de centuri colorate si certificare DAN, dar si viitorilor membri ai corpului de arbitri, ce au trecut de procedura de selectie din cadrul acestui stagiu.