A SASEA EDITIE A TNT CUP IN DONAU, AUSTRIA

In data de 20 Februarie 2016, Clubul Sportiv Kwan Cluj-Napoca a fost prezent in Donau, Austria si a luat parte la TNT-Cup, Editia a VI-a cu un numar de 12 sportivi, evenimentul avand probe de Kyorugi, Poomsae si SpeedKick, destinate copiilor si cadetilor.

In urma evolutiei la acest turneu, delegatia a obtinut un numar de sase medalii de aur, trei de argint si doua de bronz la probele de Kyorugi si una de aur, doua de argint si trei de bronz la Poomsae.

Dorim sa felicitam Clubul Sportiv Kwan pentru reusita si sa le multumim pentru modul in care au colaborat si comunicat cu Federatia Romana de Taekwondo WTF in vederea reprezentarii Romaniei conform noilor standarde Europene in domeniu si pentru sprijinirea tinerilor sportivi carora cu siguranta le vor prinde bine astfel de experiente internationale si pe viitor.

 

Totodata rezultatele vin sa confirme viabilitatea programelor federatiei in colaborare cu structurile membre sub autoritatea MTS, prin programele destinate sportivilor din categoria juniori mici. Sportivii clubului Kwan au fost condusi de catre domnul antrenor Coldea Florin, tehnician ce a fost cuprins in proiectele de pregatire continua si specializare, participand la o serie de seminarii nationale si internationale, competitia fiind o ocazie cu care a putut sa puna in aplicare o serie dintre cunostintele dobandite.

Uram succes sportivilor si antrenorului lor, asigurandu-i de sprijinul nostru pentru viitor.