SPECTACOL TOTAL LA BISTRITA!

Un maraton al Taekwondo-ului romanesc, asa se poate caracteriza activitatea de calendar intern, ILYO Open, aflata la a V-a editie, organizata in orasul Bistrita.

Efortul tuturor de a reusi derularea acestei competitii intr-o singura zi, in incercarea de eficientizare a costurilor si rationalizare a timpului dedicat perioadei de scoala, chiar si in ciuda orei tarzii la care s-a incheiat, a fost un obiectiv atins.

Cele trei probe de Kyorugi, Poomsae si SpeedKick au pus la incercare circa 400 de sportivi legitimati la mai bine de 30 de cluburi de pe intreg teritoriul tarii.

Aceasta competitie se constituie intr-un eveniment asociat vestirii primaverii si da startul calendarului oficial intern al Taekwondo-ului romanesc. In spirit festiv national si oficiat de catre presedintele Consiliului Judetean Bistrita Nasaud, s-au inmanat titlurile pentru cei mai buni sportivi, antrenori si arbitri ai anului 2015.

Intr-un adevarat recviem al tehnicilor si combinatiilor tactice de la mic la mare, copiii, cadetii, juniorii si seniorii au asternut pe suprafata de lupta asemeni unui portativ, combinatii tactice extrem de virtuoase. Prin intermediul acestor prestatii si a altor atribute fizice si psiho-motrice vor fi selectionati cei mai destoinici dintre cadeti si juniori mici, ce se vor constitui in baza de selectie a Lotului National de Cadeti ce vor reprezenta Romania in acest an la Campionatul European, competitie ce urmeaza a fi organizata in tara noastra, la Bucuresti, intre 8 si 11 Septembrie.

Totodata, in zornaitul clopoteilor de ghiocei si al zambilelor, anuntam deznodamantul final al competitiei. In cadrul probei de Kyorugi, acesta arata astfel: Locul I a fost obtinut de CSA Steaua Taekwondo Bucuresti, locul II de catre CS Ilyo Bistrita iar a treia treapta a podiumului a fost ocupata de catre CS Xploziv Targu Mures. La proba de Poomsae, Locul I a fost ocupat de CS Kwan, Locul II de Brilliant Taekwondo Sporting Club iar Locul III de catre CS Lacul Ursu Sovata. In proba de Speedkick, clubul aflat pe prima pozitie a clasamentului a fost CS Real Taekwondo, pe a doua pozitie a terminat CS Brilliant Taekwondo Sporting Club iar pe a treia, CS Phoenix.