CAMPIONATUL EUROPEAN DE TAEKWONDO WTF DIN MONTREUX – ELVETIA

Romania a participat cu o delegatie de patru sportivi si doi antrenori la Campionatul European de Taekwondo WTF dedicat seniorilor, eveniment ce s-a desfasurat la Montreux in Elvetia intre 19 si 22 Mai 2016. Delegatia a fost completata si de domnul presedinte al Federatiei Romane de Taekwondo WTF, Constantin Apostol, acesta fiind totodata prezent si in calitate de Secretar General Adjunct al Uniunii Europene de Taekwondo.

Trifan Ovidiu si Mihaila Malina, sportivi ai Clubului Sportiv al Armatei, Steaua Bucuresti, au ajuns pana in sferturile de finala la categoriile lor de greutate, -54kg masculin respectiv -53kg feminin, in timp de Amzoiu Robert de la Clubul Sportiv Dinamo si Ghenadii Bitco de la AS Bushido Taekwondo Club s-au oprit in preliminarii.

Tinara speranta a Taekwondo-ului romanesc, Trifan Ovidiu, a implinit varsta de 18 ani, chiar in a treia zi competitionala, acesta fiind unul dintre cei mai tineri participanti de la eveniment si speram ca aceasta experienta vremelnica sa-l ajute sa se adapteze cat mai devreme la rigorile impuse de acest nivel competitional al categoriei seniori.