WEEKEND SPECTACULOS LA CONSTANTA CU CN SENIORI, CN JUNIORI SI CUPA TOMIS

Am avut parte de un sfarsit de saptamana spectaculos in Constanta, acolo unde au fost gazduite Campionatul National de Taekwondo WTF la seniori si juniori precum si prima editie a Cupei Tomis.

La acest regal sportiv au participat nu mai putin de 37 de delegatii de la cluburile sportive din tara, rezultand nu doar intr-o serie de competitii cu un inalt nivel tehnic dar si o atmosfera antrenanta in care dorinta sportivilor de a urca pe prima treapta a podiumului se simtea in aer.

Rezultatele celor trei evenimente, in clasamentele lor generale, sunt dupa cum urmeaza:

Campionatul National de Juniori
Locul 1: CSA Steaua Bucuresti
Locul 2: CSC Mihail Kogalniceanu
Locul 3: Xploziv Taekwondo Team Targu Mures

Campionatul National de Seniori:
Locul 1: CSA Steaua Bucuresti
Locul 2: CS Dinamo Bucuresti
Locul 3: CS Asiart Harsova

Cupa Tomis:
Locul 1: CS Real Taekwondo Botosani
Locul 2: CSC Mihail Kogalniceanu
Locul 3: CSA Steaua Bucuresti

Toate cluburile din Judetul Constanta au avut performante bune insa indiscutabil cea mai mare reusita a fost organizarea de catre Federatia Romana de Taekwondo WTF in colaborare cu CS Tae Keon Harsova, sustinuta de sportivi de la mai multe cluburi din tara, a unei demonstratii cu motto-ul “Pace prin sport”, odata cu sarbatorirea zilei internationale a pacii prin intermediul sportului, aceasta facand parte din programul de campanii dedicate promovarii sportului sanatos, a luptei impotriva drogurilor, impotriva abuzului si de sustinere a egalitatii intre sexul feminin si cel masculin.

Credem ca este important sa mentionam atat seriozitatea Clubului Sportiv Tae Keon Harsova in modul in care au pregatit desfasurarea acestui weekend competitional dar si sustinerea pe care au reusit sa o stranga din partea autoritatilor locale care, cu aceasta ocazie au reiterat interesul catre dezvoltarea activitatii sportive atat recreative cat si de performanta in Jud. Constanta.