CUPA ROMANIEI 2016 IN CAPITALA!

Intre 28 si 30 Octombrie 2016, Complexul Sportiv National “Sala Polivalenta” din Bucuresti a fost gazda celei mai mai competitii de Taekwondo WTF din Romania, a XVII-a editie a Cupei Romaniei.

Nu mai putin de 39 de cluburi de pe intreg teritoriul tarii au luat startul la acest campionat national cu un numar de aproximativ de 600 de sportivi inscrisi in competitie. In urma rezultatelor obtinute, locurile 1, 2 si 3 la categoria de varsta Copii au fost obtinute de cluburile Sportive Real Botosani, Brilliant Botosani si respectiv Ilyo Bistrita, la categoria Juniori Mici, de catre CS Comunal M. Kogalniceanu, Brilliant Botosani si Reactiv Bucuresti, la Cadeti de CS Comunal M. Kogalniceanu, Asiart Harsova si Reactiv Bucuresti, la Juniori de catre Reactiv Bucuresti, Xploziv Targu-Mures si CSA Steaua Bucuresti, la categoria Seniori de Dinamo Bucuresti, Brilliant Botosani si CSA Steaua Bucuresti iar clasamentul general al competitiei a avut pe locul 3, Brilliant Botosani, pe locul 2, CS Reactiv iar pe prima pozitie si totodata castigatoare a Cupei Romaniei pe anul 2016, CS Comunal M. Kogalniceanu.

Felicitam cluburile sportive participante si le multumim atat pentru spectacolul tehnic si sportiv produs de competitorii acestora dar si de pasiunea si implicarea de care dau dovada pentru perpetua dezvoltare si perfectionare a disciplinei sportive olimpice Taekwondo WTF.